Programma
Nana Adjoa Press foto by Latoya van der meeren2

Nana Adjoa

Nana Adjoa

maandag 2 april 2018

maandag 2 april 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dromerig én spannende alternatieve indie doordrenkt met soul, soul als in ziel. De muziek van de multi-getalenteerde artiest Nana Adjoa in een hokje plaatsen is een uitdaging want de sterke songs voelen verrassend en origineel door de verschillende kleurrijke diepe sounds en grooves, die je soms even terug nemen naar britse triphop uit de ‘90, maar is gelijk te herkennen door Nana Adjoa’seigenzinnige warme stem.

Haar vooropleiding genoot ze aan het conservatorium en daarnaast speelde ze in meerdere bandjes, waaronder Sue The Night. Onlangs bracht ze haar langverwachte debuut-EP uit, waar jaren aan werk vooraf ging. Het plezier dat ze heeft gehad in het maken van 'Down At The Root', samen met haar onwijze precisie, sieren haar als artieste. Op 2 april 2018 treedt ze op in de kleine zaal van Paradiso!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Nana Adjoa
Nana

Nana Adjoa - The Resolution (Official Video)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma