Programma
Naia

Naia Izumi

Naia Izumi

donderdag 28 oktober 2021

donderdag 28 oktober 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:15, Hoofdprogramma: 21:45

Onderstaande is van kracht indien de overheid de maatregelen omtrent het tonen van het coronatoegangsbewijs op de datum van dit programma nog vereist:

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

De virtuoze Amerikaanse soul- en jazzgitarist Naia Izumi werd als tiener gediagnosticeerd met autisme. Hij heeft moeite met sociale interactie, oogcontact, woorden en lichaamstaal. Hij leerde echter om zijn gevoelens te uiten door middel van zijn muziek. Hoe dat klinkt? Izumi heeft een honingzoete soulstem die hij omlijst met zijn unieke vorm van tapping gitaarspel. In 2018 deed hij mee aan NPR's Tiny Desk Contest, waar hij als winnaar uit de bus kwam en in 2021 bracht hij zijn debuutalbum 'A Residency in the Los Angeles Area' uit, gemaakt met producer Tony Berg (bekend van zijn werk met Peter Gabriel en Phoebe Bridgers). Op 28 oktober geeft hij een concert in Paradiso in Amsterdam.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Naia Izumi - NPR Music Tiny Desk Concert

    Naia Izumi

    NPR Music Tiny Desk Concert

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma