Programma
Warming up website

Music is Warming Up: Sophie Straat, Future Husband, Tape Toy en Music Declares Emergency

Music is Warming Up: Sophie Straat, Future Husband, Tape Toy en Music Declares Emergency

zaterdag 29 oktober 2022

zaterdag 29 oktober 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 18:45

Music is Warming Up is een avondvullend programma vol optredens en interviews om aandacht te vragen voor het klimaat. Zonder planeet is er immers ook geen muziek. Steeds meer artiesten spreken zich uit tegen klimaatverandering; de grootste uitdaging van onze generatie. Er is echter ook goed nieuws, want de ergste gevolgen van klimaatverandering kunnen we voorkomen, mits we nu in actie komen. Turn up the volume en laat van je horen tijdens de optredens van Sophie Straat, Future Husband en Tape Toy.

Als je terugkijkt naar alle grote sociale veranderingen, spelen artiesten en festivals vaak een sleutelrol. Denk aan Woodstock waar 400.000 "hippies" zich uitspraken tegen de Vietnamoorlog, aan de artiesten van LiveAid die opstonden tegen honger in de wereld, of de talloze songs die werden gemaakt rondom het vallen van de Berlijnse muur. Denk aan Glastonbury die de strijd tegen kernwapens steunde, of festival Exit dat ontstond uit de studentenprotesten tegen Milosevic.

Nu we de gevolgen van klimaatverandering aan de lijve ondervinden, is het tijd om het publiek te betrekken bij de grootste uitdaging van onze generatie.

Dit evenement wordt in samenwerking met Paradiso, Tolhuistuin en Music Declares Emergency georganiseerd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sophie Straat
  • Future Husband
  • Tape Toy

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma