Programma
MM Mirror low

Mother Mother - 18:00 uur

Mother Mother - 18:00 uur

vrijdag 4 maart 2022

vrijdag 4 maart 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 17:00, Hoofdprogramma: 18:00

De twee concerten van Mother Mother op 4 maart zijn samengevoegd en verplaatst naar 7 december 2022. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De veelzijdige rockband Mother Mother uit Vancouver staat met hun The Inside Tour 2022 op 4 maart maar liefst twee keer in Paradiso Noord. De carrière van de vijfkoppige formatie uit Canada nam het afgelopen jaar een bizarre wending: een aantal tracks van hun tweede studioalbum genaamd O My Heart uit 2008 waaronder Hayloft, Arms Tonite en Wrecking Ball werden ruim 13 jaar na de release enorm populair op TikTok. Hierdoor heeft Mother Mother binnen korte tijd een compleet nieuwe generatie fans aan zich gebonden. De band maakt vrolijke, expressieve en krachtige indie- en alternatieve rock, die bij vlagen doet denken aan de muziek van bands als Royal Blood tot Twenty One Pilots. In 2011 stonden ze al eens in Paradiso en we kijken er naar uit om Mother Mother in 2022 opnieuw te mogen verwelkomen in Amsterdam. Ditmaal met een nieuw album op zak, want de release van hun achtste langspeler 'Inside' staat voor aankomende zomer op de planning.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Mother Mother
Mother Mother - Hayloft

Mother Mother

Hayloft

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma