Programma
Monster florence 2024

Monster Florence

dinsdag 29 oktober

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Ticket € 17,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Monster Florence is een uit Essex afkomstig collectief van zes leden dat zwalkt tussen genres. Met zangers Dream Mclean, Wallace Rice en Alex Osiris, en muzikanten Tom Donovan, Cameron Morrell en Jonny Poole, vermengen ze genres zoals hiphop, punk, jazz en psychedelische rock. Sinds hun oprichting in 2015 hebben ze een uitgebreide catalogus opgebouwd en lovende recensies ontvangen van onder andere NME en BBC Radio 1.

In 2023 bracht de band het tweede album 'Master System' uit, wat Monster Florence vestigde als een verborgen juweel in de Britse muziekscene. Ze speelden op grote festivals en traden op als headliner op het BBC Introducing podium op Glastonbury. Hun recente single 'PINKY' en hun eerste eigen UK headline tour laten zien dat ze vastberaden zijn om originaliteit te promoten en een invloedrijke kracht te blijven.

Line-up

Bovenzaal

  • Monster Florence
Monster Florence

Monster Florence

Borstal

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Monster Florence op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma