Programma
Millionaire web

Millionaire + Crayon Sun

Millionaire + Crayon Sun

zondag 30 december 2018

zondag 30 december 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: ‘Outside The Simian Flock’. Muse en Queens of the Stone Age namen als fans van het eerste uur de band mee op tour. Josh Homme, met wie Vanhamel een blauwe maandag samenspeelde bij Eagles of Death Metal, tekende voor de productie van de tweede Millionaire-plaat, ‘Paradisiac’ uit 2005.

Vanhamel gaat hierna aan de slag met andere projecten en brengt albums uit onder zijn eigen naam en start hij onder meer Broken Glass Heroes en Eat Lions. 2017 markeert de grote terugkeer van Millionaire met het in België op één binnengekomen derde album ‘Sciencing’. Een lange tournee volgt en 2018 wordt afgesloten met een concert in de grote zaal van Paradiso. 

Voorprogramma: Crayon Sun
Naprogramma: Cocaine Piss
(kleine zaal)

Afterparty: Oud & Vernieuwend
Direct na het concert van Millionaire en Cocaine Piss nemen de Volcano Boys je mee de nacht in met een mix van oude en nieuwe indie, electro, soul en rock 'n roll. Het dj-duo was dit jaar onder meer verantwoordelijk voor uitbundige feestjes op Lowlands, Down The Rabbit Hole, Into The Great Wide Open en hun eigen dive-bar The Casbah op Best Kept Secret Festival. Reden te meer voor een eindejaarsfeest in de grote zaal van Paradiso.  

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Millionaire
  • Crayon Sun
  • Cocaine Piss

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Op zondag 30 december geeft Millionaire een concert in Paradiso in Amsterdam. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018 en reguliere tickets zijn hier te koop.

Millionaire

I'm Not Who You Think You Are

Op zondag 30 december geeft Millionaire een concert in Paradiso in Amsterdam. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018 en reguliere tickets zijn hier te koop.

Crayon Sun

Album Teaser

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma