Programma
Mick Harvey L J Spruyt Photography 01 900x

Mick Harvey - The songs of Serge Gainsbourg

Mick Harvey - The songs of Serge Gainsbourg

dinsdag 4 december 2018

dinsdag 4 december 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst naar de grote zaal van Paradiso. De datum en aanvangstijd blijven ongewijzigd, wel gaan de deuren eerder open (19:00 uur). Kaarten gekocht voor de oude locatie Paradiso Noord blijven geldig.

Mick Harvey, mede-oprichter van Nick Cave & The Bad Seeds en begeleider van PJ Harvey, is al 20 jaar bezig om de beroemde nummers van Serge Gainsbourg naar het Engels te vertalen als eerbetoon aan het Franse cultuuricoon. Naast de in de jaren ‘90 verschenen albums ‘Intoxicated Man’ en ‘Pink Elephants’, kwam na een lange pauze 'Delirium Tremens'  in 2016 en vorig jaar verscheen ‘Intoxicated Women’, de laatste van de reeks. Dit bijzondere album bevat eveneens duetten en liedjes geschreven door Gainsbourg, voornamelijk uit de periode van de jaren ’60, waarin Serge zijn nummers vooral richtte op France Gall, Juliette Gréco en natuurlijk Brigitte Bardot. Dat de ironische, scherpe teksten van Gainsbourg tijdloos zijn, zal deze avond door Mick Harvey worden bewezen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Mick Harvey

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad.

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 180907 140832

Initials B.B.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma