Programma
Mensen zeggen dingen

Mensen Zeggen Dingen

Mensen Zeggen Dingen

dinsdag 27 maart 2018

dinsdag 27 maart 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

Line-up (in willekeurige volgorde): Antoine Villoutreix, Roziena Salihu, Derek Otte, Ozan Aydogan, Roos van Rijswijk, Jesse Laport, Tijdelijke Toon en hosts Teddy Tops & L-Deep.

Een groep professionele schrijvers, performers, poëten, cabaretiers en spoken-word artiesten uit alle windstreken staat op. Ze hebben alle leeftijden en schieten wortels over de hele wereld. Deze groep is enkel gewapend met microfoon, heeft niets dan het woord te verspreiden. Mensen Zeggen Dingen voorziet deze wonderbaarlijke figuren van een solide podium. Sinds 2014 trekt de karavaan door alle steden in Nederland en België, met eigen avonden in o.a. Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Gent, Eindhoven, Tilburg en Amsterdam. Bereid je voor op komedie, rake poëzie, prachtige proza, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma