Programma
Maurino 20210602 Paul Wijsen 2048px v1 24

Maurino

Maurino

donderdag 21 oktober 2021

donderdag 21 oktober 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 20:00, Zaal sluit: 01:00, Hoofdprogramma: 21:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check voor meer informatie www.paradiso.nl/nl/nieuws/informatie-programma-types-in-paradiso-in-coronatijd/84818/.


Dit is het verplaatste concert van 4 maart 2021, 21 september 2021 en 9 september 2021. Tickets gekocht voor die datum blijven geldig voor deze nieuwe datum

De Chileens-Nederlandse zanger en muzikant Maurino Alarcón kun je kennen als oprichter en frontman van de Amsterdamse latin cross-overband TenTemPiés én als organisator en MC van de razend populaire dansnacht Fiesta Macumba. Op 21 oktober geeft hij een concert in de Bitterzoet als MAURINO, zijn nieuwe ‘Future Latin’ soloproject. Hoe dat klinkt? Als een mix van wervelende tropische bass, hiphop, Latin en reggae, doordrenkt van energie en passie. In zijn geëngageerde Spaanstalige songteksten zingt hij over hoe het is om op te groeien als kind van Chileense politieke vluchtelingen in Amsterdam; zijn ouders zijn in de jaren ’70 gevlucht voor de brute dictatuur van Augusto Pinochet.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • MAURINO

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma