Programma
Matt Winson website

Matt Winson

Matt Winson

Friday 3 January 2020

Friday 3 January 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Matt Winson maakt indiefolkliedjes met invloeden van blues, pop en klassieke muziek. We hebben hier niet met alleen een singer-songwriter te maken, maar met een volledige band, opgericht door Matthijs Steur en Pieter van Winsen. Hun instrumentarium wordt aangevuld met banjo, mandoline en blazers. Begin 2016 tekende de band een platencontract bij V2 Records (o.a. Mumford & Sons en Blaudzun) en werd het debuutalbum ‘Woodfalls’ opgenomen in de legendarische Wisseloord Studios in Hilversum. 

Nieuwe muziek
Het tweede album ‘Oscillate’ verschijnt in november 2019. Hierop is te horen hoe de banjo deels is vervangen door het geluid van de elektrische gitaar en er inspiratie is gehaald uit klassieke en elektronische muziek. Het zorgt voor een nieuw geluid dat toch herkenbaar blijft, mede te danken aan de dromerige falset van leadzanger Matthijs Steur als ijkpunt. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Matt Winson
Hqdefault 190910 165742

Palindrome

Hqdefault 190910 165742 1

C.A.L.M.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma