Programma
Matoma Paradiso Noord

Matoma + Jay Pryor

Matoma + Jay Pryor

zaterdag 2 februari 2019

zaterdag 2 februari 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

De Noorse Tom Stræte Lagergren, beter bekend onder de naam Matoma, is een DJ en producer bekend om zijn tropische house nummers. In 2014 brak hij door nadat hij een reeks remixes online publiceerde. Deze remixes met een zomerse en dansbare ondertoon maakte hij voor artiesten zoals onder anderen Akon, Jessie J en Enrique Iglesias. 

In 2015 scoorde Matoma vervolgens een hit in Europa en Nieuw-Zeeland met een remix van Notorious B.I.G.'s "Old Thing Back." Daarnaast bracht hij in 2015 bracht Lagergren zijn eigen debuutsingle "Feeling Right uit samen met rapper Wale en de Jamaicaanse dancehall-zanger Popcaan. Dat nummer leidde zijn debuut lp in, dat niet lang daarna volgde. Enkele jaren later  is Matoma niet meer weg te denken zo'n beetje iedere afspeellijst en op zaterdag 2 februari treedt hij op in Paradiso Noord. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Matoma
  • Jay Pryor
Hqdefault 181126 093625
Hqdefault 190123 103040

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma