Programma
Maaike Ouboter website

Maaike Ouboter + Philippine

Maaike Ouboter + Philippine

Friday 5 November 2021

Friday 5 November 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

Maaike Ouboter beleeft in 2013 in Nederland en Vlaanderen een stormachtige doorbraak met haar deelname aan het televisieprogramma De Beste Singer-songwriter van Nederland. Haar optreden in het televisieprogramma met het nummer ‘Dat Ik Je Mis’ wordt op Youtube ruim 25 miljoen keer bekeken en de single wordt met platina bekroond. In 2015 komt haar debuutalbum ‘En Hoe het Dan Ook Weer Dag Wordt’ uit en wordt opgevolgd door diverse tournees langs poppodia en theaterzalen. Het album behaalt de gouden status. Na haar tweede album ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou’ neemt ze even pauze om nieuwe inspiratie op te doen, maar nu is ze terug met de release van de single ‘Doe Mij Maar Het Verdriet’. Met haar bekende oeuvre én nieuwe muziek keert ze dit najaar samen met haar band terug naar Paradiso.

Support act: Philippine

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Maaike Ouboter
Hqdefault 210525 181946

Maaike Ouboter

Doe Mij Maar Het Verdriet

Hqdefault 210525 181946 1

Maaike Ouboter

Dat ik je mis

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma