Programma
Lucas Hammingweb

Lucas Hamming

Lucas Hamming

vrijdag 3 december 2021

vrijdag 3 december 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Lucas Hamming is verplaatst naar donderdag 12 mei 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

  • Programma met zitplaatsen

Lucas Hamming is bekend van zijn melodieuze poprocknummers, maar tegenwoordig ook als Judas in mega tv-productie The Passion, Johnny in musical All Stars en winnend dirigent in kijkcijferkanon Maestro. Met al zijn nieuwe verworven kennis focust hij zich nu vol op zijn aankomende derde album met de titel ‘POSTPONED’. Naar eigen zeggen zijn de eerste singles meer dan ooit tevoren pop-georiënteerd. Zijn nieuwe plaat klinkt dan ook echt anders dan voorlopers ‘HAM’ (2015) en ‘Luck Is For Suckers’ (2017): “Met mijn nieuwe album wil ik mijn ontwikkeling laten zien, maar ook wil ik de charme, lol en enthousiasme van de band nog steeds kunnen overbrengen. Het album komt op 22 oktober 2021 uit op zijn eigen onafhankelijke platenlabel Figo Records.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Lucas Hamming
Op vrijdag 3 december 2021 geeft Lucas Hamming een concert in Paradiso Noord. Koop hier je officiële tickets.

Lucas Hamming

Lucas Hamming - Move Like This

Op vrijdag 3 december 2021 geeft Lucas Hamming een concert in Paradiso Noord. Koop hier je officiële tickets.

Lucas Hamming

Lucas Hamming - Never Let You Down

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma