Programma
1600littlebig

Little Big + Tatarka

Little Big + Tatarka

Monday 15 April 2019

Monday 15 April 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Deze rave-formatie opgericht in 2013 in Sint-Petersburg, staat bekend als het Russische antwoord op ‘Die Antwoord’. Kijk de videoclips en je snapt precies waarom. Little Big is rauwe rap met snoeiharde, catchy beats. En hoewel dat niet direct iedereen zal aanspreken, is de band een regelrechte sensatie in Rusland en daarbuiten. Vooral van de YouTube-video’s waarin op hysterische wijze de draak wordt gestoken met Russische clichés wordt gretig gesmuld. De clips hebben stuk voor stuk miljoenen views.

Neem bijvoorbeeld de video bij de hitsingle ‘Skibidi’. Breek je hoofd vooral niet over de betekenis van het woord, er is namelijk geen betekenis. Dit zou zomaar eens de nieuwe Macarena of GangNam Style kunnen worden. De video werd gepubliceerd op 5 oktober en heeft nu al 77 miljoen views. Inmiddels heeft de band twee albums, drie hitsingles, twaalf enorm grappige video’s en zo’n 300 miljoen views op YouTube op haar naam staan. Next step: internationaal succes.

Voorprogramma: Tatarka

Deze show is uitverkocht, maar op donderdag 14 oktober treedt Little Big eveneens op in Melkweg. Misgegrepen? Ga dan naar www.melkweg.nl voor meer info. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Little Big
  • Tatarka
Hqdefault 181126 142132

SKIBIDI

Hqdefault 181126 142341

FARADENZA

Hqdefault 181126 142341 1

BIG DICK

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma