Programma
Liniker e os Caramelows PROMO2018 32 Foto Leila Penteado

Liniker e os Caramelows

Liniker e os Caramelows

donderdag 4 juli 2019

donderdag 4 juli 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Liniker e os Caramelows is verplaatst van 30 mei naar 4 juli 2019. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen geretourneerd worden bij Ticketmaster tot en met 3 juli 2019. Voor meer informatie zie http://paradi.so/Ticketinfo

De Afro-Braziliaanse soul van Liniker e os Caramelows uit São Paulo wordt wel gerekend tot het nieuwe 'Black Brazilian Music'; doordrenkt van tropische Braziliaanse grooves, met een vleugje R&B en reggae. Je hoort invloeden van Tim Maia, Stevie Wonder en ook Nina Simone. Die laatste vooral in de politiek getinte teksten die met een indringende overtuiging worden gebracht door transgender frontvrouw Liniker. Je hoeft geen Portugees te begrijpen om door haar betoverd te worden. Eind 2015 brachten ze EP 'Cru' uit die met ruim 10 miljoen views op YouTube een groot succes werd. Een jaar later kwam debuutalbum 'Remonta' uit, waarvoor ze meerdere Braziliaanse awards ontvingen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Liniker e os Caramelows

Ticket to the Tropics-pas 2019

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2019. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2019. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Liniker e os Caramelows - Louise du Brésil

Liniker e os Caramelows - Louise du Brésil

Liniker e os Caramelows - Louise du Brésil

Liniker e os Caramelows: NPR Music Tiny Desk Concert

Liniker e os Caramelows: NPR Music Tiny Desk Concert

Liniker e os Caramelows: NPR Music Tiny Desk Concert

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma