Programma
Linde persfoto

Linde Schöne

Linde Schöne

zondag 6 november 2022

zondag 6 november 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Linde Schöne werd in 2014 als eerste vrouw getekend bij het hiphop-label Noah's Ark en brak in 2016 vanuit het niets door met haar debuut 'Liefde Van De Vloer'. In het jaar erop stond ze op festivals als Noorderslag, Paaspop en Lowlands, werd ze genomineerd voor een 3FM Award en een Edison, en bracht ze haar tweede EP getiteld 'Linde Van Nimma' uit. Hierna werd het stil rondom de zangeres, tot ze in 2020 terugkwam met haar emotionele debuutalbum 'Nog Heel Even', welke met lovende kritieken werd ontvangen.

Op de achtergrond werkte Linde ondertussen aan een tweede carrière als songwriter, waarbij ze nummers schreef voor onder andere Maan, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace. Kort na de release van haar album 'Nog Heel Even', besloten Linde en Noah's Ark om uit elkaar te gaan. Inmiddels heeft ze zich aangesloten bij PIAS en ligt er een hoop nieuw werk op de plank voor de wereld om te horen, waarvan de single 'Zet Het Stop' het eerste wapenfeit is.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Linde Schöne
Linde Schöne - Zet Het Stop

Linde Schöne

Zet Het Stop ft. Elieve

Nog Heel Even

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma