Programma
Leafs Persfoto 1 Steffie Lahaye

Leafs + Individuals

Leafs + Individuals

donderdag 1 maart 2018

donderdag 1 maart 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Met 16 herfsten op zak is Leafs de jongst getekende artiest op Noah's Ark ooit. Na het zien van zijn video 'Race' neemt Noah's Ark producer Ramiks de rapper uit Almere onder zijn hoede, wat het startsein markeert van een muzikaal en vriendschappelijk samenwerkingsverband.
 
In mei 2017 verschijnt "FEALS", Leafs' volledig door Ramiks geproduceerde debuut EP met daarop het ultiem meezingbare 'Alright'. Eind 2017 volgt een tweede EP: "Adventures", met daarop o.a. de singles 'Mikado' en 'Mamacita'. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is "altijd blijven flexen". Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore breng, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Leafs
  • Individuals
Leafs thumb

Mamacita

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma