Programma
Lavinia Meijer

Lavinia Meijer

Lavinia Meijer

Thursday 17 June 2021

Thursday 17 June 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:30

Vanwege de versoepelde coronamaatregelen kan dit programma doorgaan zoals gepland. In het kader van de beperkte zaalcapaciteit is het niet nodig je te laten testen. Bekijk deze pagina voor alle up-to-date informatie over de maatregelen die bij dit programma van toepassing zijn.  

Vanwege het EK is de aanvangstijd vervroegd. De deuren gaan open om 18:30 uur, het concert begint om 19:30 uur en de verwachte eindtijd is 20:30 uur.

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Let op: dit is het verplaatste concert van 24 april 2021. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor deze datum.

Please note: this is the postponed event of April 24, 2021. Tickets bought for the original date remain valid for the rescheduled date.

Op 17 juni 2021 geeft de wereldberoemde Nederlandse harpiste Lavinia Meijer een 'coronaproof' concert in Paradiso in het kader van haar DETOUR clubtournee. 

Lavinia Meijer (1983) is één van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en De Verenigde Staten. Ze werkte samen met bekende componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, the Hours) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan) en deelde met hen het podium, alsook met popiconen als Iggy Pop, Patti Smith, Laurie Anderson, Olafur Arnalds en Sufjan Stevens. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht (Channel Classics, Sony Classics) en zijn bekroond met een Edison Award.

DETOUR
Tijdens haar 'coronaproof' DETOUR clubtournee speelt Meijer naast haar eigen werk tevens muziek van neoklassieke artiesten als Nils Frahm, Lambert, Ólafur Arnalds en Alexandra Stréliski. Het decor van de voorstelling is speciaal ontworpen door kunstenaar Albert Geertjes.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Coronamaatregelen en mondkapjesplicht

    Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht. Meer informatie en alle maatregelen zijn te vinden via onderstaande link.

    Lavinia Meijer - Empty Concertgebouw Sessions

    Lavinia Meijer

    Live in het Concertgebouw

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma