Programma
LAIR web

LAIR

zaterdag 24 augustus

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. Hiermee kun je voor 40 euro een kalenderjaar naar geselecteerde concerten in Amsterdam. Deze is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Aanmelden gaat via de link onderaan deze pagina.

LAIR, uitgesproken als "lah-eer", is een zeskoppige psych-soul/funk band uit Jatiwangi, West-Java, Indonesië. De groep is in 2018 opgericht en haalt hun inspiratie uit traditionele Panturan Tarling, een vorm van muzikale performancekunst die populair is in Java. Het resultaat: opzwepende en energieke klanken waarop stilstaan een uitdaging is. 

De nummers van LIAR brengen de zintuigen tot leven: je proeft het zout in de vochtige lucht en voelt zweetdruppels langs je nek glijden. De intense hitte van Java straalt door hun klanken heen, alles vanuit het charmante perspectief van de lokale bevolking. LAIR’s muziek is een liefdevolle ode aan het dagelijkse leven langs de noordkust van Java, gevangen in een aanstekelijke psych-soul/funk mix.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • LAIR
Pesta Rakyat Pabrik Gula

Pesta Rakyat Pabrik Gula

LAIR & Monica Hapsari

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma