Programma
L Impératrice website2

L'Impératrice + Myd

L'Impératrice + Myd

dinsdag 15 maart 2022

dinsdag 15 maart 2022

In Paradiso - Grote Zaal, Kelder

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: Dit programma is 1G, wat inhoudt dat je een negatieve testuitslag moet kunnen tonen aan de deur. Om toegang te krijgen, neem je het volgende mee:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of op papier. Let op: deze test moet geboekt zijn via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code van je testuitslag in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Check deze pagina voor meer informatie.

NL: Dit is het verplaatste programma van 10 februari en 4 september 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum in 2022.

ENG:
This is the postponed event of February 10th and September 4th, 2021. Earlier bought tickets remain valid for the new date of the concert in 2022.

Met invloeden van seventies spacedisco, nineties synthpop en Franse filmmuziek maken de zes Parijzenaren van L'Impératrice onweerstaanbare, sensuele nummers vol joie de vivre. De release van het debuutalbum ‘Matahari’ in 2018 was zo’n daverend succes in het thuisland, dat snel daarna een wereldwijde release volgde. De Franse discobelofte is daarmee vastberaden om de wereld te veroveren – de bandnaam betekent immers keizerin – en zo’n twee jaar later koerst de groep daar nog steeds hard op af.

Support act: Myd | Afterparty in de kelder: Charlie Avalon

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • L'Impératrice

Kelder

  • Charlie Avalon
Hqdefault 210407 130807

L'Impératrice

Anomalie bleue

Hqdefault 210407 130808

L'Impératrice

Vanille Fraise

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma