Programma
Rvdsb 11 web

KOFFIE

Sunday 13 October

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Ticket € 19,20

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2024. Bestel de pas in de webshop van Paradiso of kijk onderaan deze pagina voor meer informatie. Let wel op: er is dus een vast aantal tickets gereserveerd voor Ticket to the Tropics-pashouders en deze kunnen ook uitverkocht raken, de pas garandeert dus geen toegang tot het concert.


Sinds 2013 brengt het Amsterdamse septet KOFFIE vreugde met hun unieke mix van jazz, funk en afro-Braziliaanse ritmes. Opgericht door gitarist Valentijn Bannier en drummer Abe van der Woude op het Conservatorium van Amsterdam, ontstond de groovemachine uit hun gedeelde liefde voor Fela Kuti en Tony Allen. De natuurlijke chemie en energie op het podium leidde tot het naamloze debuutalbum, waarop Nassan Silva Lopes de vocalen verzorgde. Er volgden een tweede en derde album met een gastbijdrage van Benny Sings en dit bracht hen op tournee door Europa en daarbuiten. KOFFIE keert terug met het verfijnde en energieke vierde album 'kokon', waarop de band nog strakker en funkier klinkt, zonder concessies te doen aan vernieuwing.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • KOFFIE
Vlinder

Vlinder

KOFFIE

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Machine

Machine

KOFFIE

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Ticket to the Tropics-pas 2024

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van highlife tot dabke, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen zes jaar toegang tot onder meer concerten van Liniker, Luedji Luna, Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Richard Bona en vele anderen.

Hoe werkt het

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2024. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas

De pas is geldig vanaf 1 januari 2024 t/m 31 december 2024.

Het concert van Pat Thomas is te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2024.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma