Programma
King Hannah Sofa credit Katie Silvester CROP

King Hannah

maandag 9 september

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Uitverkocht

Ticket € 20,70

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Het concert van King Hannah in Paradiso op 9 september is uitverkocht. King Hannah speelt op zondag 15 december 2024 ook op het festival 30 years TOUTPARTOUT in Paradiso, naast onder andere DIIV. Klik hier voor meer informatie.

Na hun eerste tour kon King Hannah nauwelijks geloven waar debuutalbum 'I'm Not Sorry, I Was Just Being Me' hen allemaal heen bracht. Het indierockduo, bestaande uit Hannah Merrick en Craig Whittle, bevond zich ineens midden in de zuidwestelijke woestijnen van New Mexico. Tijdens de reis stroomde vanuit het raam van hun tourbusje de inspiratie voor het album 'Big Swimmer' naar binnen. Dit resulteerde in een geluid bestaande uit op elkaar gestapelde gitaarversterkers, gecombineerd met de mysterieuze en de bedwelmende stem van Merrick. 

Line-up

Bovenzaal

  • King Hannah

King Hannah op Spotify

King Hannah - Davey Says

King Hannah - Davey Says

King Hannah - Crème Brûlée

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma