Programma
Kim Petras LR

Kim Petras + Dj

Kim Petras + Dj

zondag 1 september 2019

zondag 1 september 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook VIP-pakketten te koop voor 109,50 euro (incl. servicekosten). Details over het VIP-pakket staan onderaan deze pagina.

VENUE UPGRADE: Due to high demand for tickets the venue has been upgraded to Paradiso’s Main Hall. Tickets purchased in the presale remain valid for the relocated concert. 

Zangeres, songwriter en LGBTQ+ activist Kim Petras komt naar Amsterdam. De in Duitsland geboren artiest maakt aanstekelijke, feministische popmuziek die geïnspireerd is door jaren ’90 popiconen als Britney en Christina, maar dan gemixt met dansbare EDM- en discobeats. Kim Petras verhuisde op haar 19e naar Los Angeles om haar droom na te jagen en in 2017 bracht ze, zonder hulp van een platenmaatschappij, haar debuutsingle ‘I Don’t Want It All’ uit. Het nummer ging viral op Spotify en sindsdien mag ze sterren als Paris Hilton, Miley Cyrus en Carly Rae Jepsen tot haar vriendenkring rekenen. Ook werkte ze samen met Charli XCX, Cheat Codes en SOPHIE en trok ze in het kader van 'The Bloom Tour' door de Verenigde Staten met Troye Sivan. Op zondag 1 september zie je deze ‘new princess of pop’ voor het eerst in Nederland in Paradiso.

Support DJ's: MAZURBATE + Darling Peter

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kim Petras

VIP pakketten

Er zijn voor dit concert een beperkt aantal VIP pakketten beschikbaar. De inhoud van een VIP pakket: 

  • Een ticket voor het concert.
  • Priority toegang tot de zaal. 
  • Een Meet & Greet met Kim Petras.
  • Een individueel fotomoment met Kim Petras.
  • Een gesigneerd VIP only merchandise item.
Kim Petras - I Don't Want It All

Kim Petras

I Don't Want It All

Kim Petras - Blow It All

Kim Petras

Blow It All

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma