Programma
Kiefer

Kiefer

Kiefer

Tuesday 12 May 2020

Tuesday 12 May 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit programma is verplaatst naar donderdag 10 februari 2022. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen hierover een e-mail met meer informatie.

Kiefer Shackelford is een jazzpianist en elektronische muziekproducer uit Los Angeles. Na zijn studie aan het conservatorium bracht hij in 2017 in eigen beheer debuutalbum ''Kickinit Alone’’ uit. In zijn producties slaat hij een brug tussen genres als hiphop, jazz, soul, funk en house, maar hoor je tevens zijn klassiek getrainde oor en invloeden van legendarische jazzmuzikanten als Herbie Hancock and Bill Evans terug. De release van zijn debuutalbum gooide hoge ogen bij fans, critici en collega-muzikanten wereldwijd: zo tekende Kiefer een platencontract bij het iconische hiphoplabel Stones Throw en stonden de afgelopen jaren artiesten als Anderson .Paak, Kaytranada, Moses Sumney en SiR in de rij om met hem samen te mogen werken. In 2018 bracht hij zijn tweede album ''Happysad''  uit en een jaar later opvolger ''Superbloom''. Op dinsdag 12 mei zie je Kiefer in Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Kiefer
Kiefer x Boiler Room - Live at Appelsap

Kiefer x Boiler Room

Live at Appelsap Festival 2017

Kiefer - Be Encouraged

Kiefer

Be Encouraged

Kiefer

Kiefer

Live

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma