Programma
Kid Congo LR

Kid Congo and the Pink Monkey Birds

Kid Congo and the Pink Monkey Birds

maandag 23 september

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Kid Congo & The Pink Monkey Birds is een Amerikaanse rockband, opgericht door cultfiguur Kid Congo Powers. De band staat bekend om hun unieke mix van punk en rock, met invloeden van Mexicaanse muziek. Kid Congo Powers heeft een indrukwekkende staat van dienst als lid van bands als The Gun Club, The Cramps en Nick Cave & The Bad Seeds. Samen met Mark Cisneros en Ron Miller vormt hij nu The Pink Monkey Birds. In april 2024 bracht de band hun nieuwe langspeler 'That Delicious Vice' uit. Dit najaar geeft de band met nieuw materiaal op zak een concert in Toekomstmuziek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Kid Congo & the Pink Monkey Birds
Kid Congo and the Pink Monkey Birds

Kid Congo and the Pink Monkey Birds

Wicked World (ft. Alice Bag)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma