Programma
Kelela

Kelela + Tiffany Gouché

Kelela + Tiffany Gouché

woensdag 13 december 2017

woensdag 13 december 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Kelela Mizanekristos is de uit Washington D.C. afkomstige zangeres die sinds 2010 laat zien hoe de toekomst van R&B eruit ziet. 

In 2008 zong Kelela zachte jazzmuziek in café's in Los Angeles. Maar al snel bleek na 2 jaar dat Kelela meer interesse had om ook haar eigen muziek uit te brengen, en dat deed ze. Op het niche label Night Slugs (UK) verzorgde ze de vocals voor producer en DJ Bok Bok & Kingdom. Hierna volgde vele aanvragen, waaronder Solange, Gorillaz en Danny Brown. 

In 2013 bracht ze haar eerste mixtape uit en in 2015 haar EP "Cut 4 Me". En nu in 2017 is aangekondigd dat Kelela op 7 oktober haar debuutalbum "Take Me Apart" uit brengt. Bekijk hieronder de videoclip voor de single "LMK". 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Kelela
  • Tiffany Gouché
Kelelalmk

LMK

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma