Programma
KAZU website

KAZU (Blonde Redhead) - Adult Baby Tour

KAZU (Blonde Redhead) - Adult Baby Tour

Sunday 24 November 2019

Sunday 24 November 2019

In Zonnehuis

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English below)
Dit concert is wegens productionele redenen afgelast. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met hierin meer informatie over hoe de gekochte tickets geretourneerd kunnen worden.
---------
We regret to inform you that this concert is canceled due to production reasons. All ticket buyers will receive an email with more details.

Kazu Makino is sinds de jaren '90 bekend als de stem van de cult-indierockband Blonde Redhead. Onder de noemer KAZU maakt de Amerikaans-Japanse zangeres in 2019 haar solodebuut met ‘Adult Baby’. Op de single ‘Salty’ is te horen hoe haar herkenbare fluisterzang wordt vergezeld door synthesizers en samples. Het is verfijnde avant-gardepop waarin het Blonde Redhead-geluid zo nu en dan licht nagalmt. Kazu verhuisde in 2017 van het drukke New York naar het Italiaanse eiland Elba, om zich daar te laten inspireren door de rust en het zeeklimaat. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Kazu
Hqdefault 191031 171957

Come Behin Me, So Good!

Hqdefault 190701 165412

Salty

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma