Programma
Karajackson

Kara Jackson + Sydney Lowell & Swendeline Ersilia

Kara Jackson + Sydney Lowell & Swendeline Ersilia

Wednesday 2 November 2022

Wednesday 2 November 2022

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Kara Jackson op woensdag 2 november is vanwege onvoorziene omstandigheden afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

  • Programma half zittend, half staand

Kara Jackson is een poëet, singer-songwriter, muzikant en schrijver afkomstig uit Illinois. Jackson was van 2019 tot 2020 de derde National Youth Poet Laureate. Ze schrijft in haar werk veel over hedendaagse onderwerpen, maar vindt haar kracht in het schrijven over 'white supremacy', vrouwenhaat en wit mannelijk exceptionalisme. In 2019 verscheen haar boek 'Bloodstone Cowboy', een verzameling gedichten over vrouwelijkheid, afkomst en zelfacceptatie. Later dit jaar verschijnt haar langverwachte debuutalbum, de opvolger van haar in 2019 verschenen EP 'A Song For Every Chamber Of The Heart'.

Voorprogramma: Sydney Lowell & Swendeline Ersilia van We The People
We The People is for the people. Een thuishaven voor iedereen, en een safe space voor jeugd van kleur in het bijzonder, met al onze prachtige & complexe identiteiten. We The People is een Amsterdams platform dat kunst & cultuur projecten uit liefde voor community. We presenteren We The People Poetry Night, We The People Radio, en online spoken word productie 2PHRASE in samenwerking met Paradiso. Tijdens deze avond zullen Sydney Lowell & Swendeline Ersilia het voorprogramma verzorgen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Kara Jackson
  • We The People
Hqdefault 220614 151521

Kara Jackson

Ode To Billie Joe

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma