Programma
244812305 10160219875123338 2421975599174931234 n 1

JP Harris + John R. Miller

JP Harris + John R. Miller

donderdag 3 maart 2022

donderdag 3 maart 2022

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van JP Harris + John R. Miller op donderdag 3 maart 2022 in Tolhuistuin is verplaatst naar vrijdag 24 maart 2023 in Tolhuistuin. De locatie en aanvangstijd zijn aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

  • Programma half zittend, half staand

JP Harris
In zijn woonplaats Nashville, Tennessee staat JP Harris bekend als één van de beste timmermannen van de stad; hij maakt zijn eigen, houten instrumenten en restaureert daarnaast met veel oog voor detail historische huizen. Maar daarnaast staan hij en zijn opvallende lange, donkere baard bekend om zijn muziek; opzwepende honkey tonk met een flinke laag Americana en country eroverheen. J.P. Harris is nog jong, maar klinkt als een doorgewinterde americana pionier. 

John R. Miller 
John R. Miller begon met het spelen en schrijven van muziek toen hij opgroeide in West-Virginia, in een gebied langs de Potomac-rivier waar de bergen de Interstate 81 ontmoeten. Muzikaal klinkt zijn werk als een kruisbestuiving van folk, country blues en rock-'n-roll. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • John R. Miller
  • JP Harris
JP Harris - Live on KEXP

JP Harris

Live on KEXP

John R. Miller - Half Ton Van

John R. Miller

Half Ton Van (live)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma