Programma
Webgonzalez

José González + Siv Jakobsen

José González + Siv Jakobsen

zondag 7 november 2021

zondag 7 november 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

De fragiele stem van José González is er eentje die je vanuit duizenden herkent. Het langverwachte vierde album van de folkzanger, 'Local Valley', is een welkome herinnering aan zijn ingetogen aantrekkingskracht en zijn vaardigheden. Het is een album waarop je Gonzalez en z'n nylongesnaarde Spaanse gitaren hoort in combinatie met een iPad DM1 drum machine app. Sinds hij in 2003 debuutsingle 'Crosses' de wereld in bracht, is zijn muziek consistent betrouwbaar en bescheiden gebleven en levert daarmee bewijs dat je niet altijd hard hoeft te roepen om gehoord te worden. 

Support: Siv Jakobsen

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • José González
  • Siv Jakobsen
Op zondag 7 november 2021 geeft indiefolkzanger José González een concert in Paradiso. Haal hier je tickets.

José González

El Invento

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma