Programma
Jonathan toubin

Jonathan Toubin's New York Night Train / Soul Clap Dance Off

Jonathan Toubin's New York Night Train / Soul Clap Dance Off

donderdag 31 mei 2018

donderdag 31 mei 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:00, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 22:00

NOODLANDING SPECIAL

Jonathan Toubin, door Rolling Stone uitgeroepen als "the most liked man in the soul music scene", heeft de afgelopen tien jaar meer dan 2000 optredens gedaan. Daarbij werd vrijwel geen enkele grote nachtclub in Amerika overgeslagen, net als vrijwel alle Europese festivals of afterparty's bij LCD Soundsystem, Kendrick Lamar en Jack White. Toubin wordt wereldwijd het meest geroemd om zijn clubnacht New York Night Train / Soul Clap Dance Off, die door meerdere media als is uitgeroepen tot beste soulfeest van de wereld. SXSW heeft dit concept al vijf keer geboekt als officiële afterparty. Kortom, de lijst met successen is te lang om op te noemen. 

De dj heeft dit allemaal bereikt zonder ook maar één commerciële hit te draaien of zich te wijden aan een populair genre. Jonathan Toubin weeft creatief de meest rauwe, originele en obscure 45rpm singeltjes aan elkaar. Samen met zijn New York Night Train party machine heeft hij een unieke plek in de moderne cultuur bemachtigd en is een bron van inspiratie geworden voor andere dj's en feesten over de hele wereld. 

Livemuziek 
De lange, magere, uit Missouri afkomstige Daddy Long Legs brengt je gewapend met zijn mondharmonica en band een explosieve en swingende lo-fi blueservaring. 

Danswedstrijd
Een vast onderdeel van de Soul Clap avonden is de Dance Off. Een danswedstrijd op het podium, compleet met jury en al. Prijzengeld: 100 euro. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jonathan Toubin
  • Daddy Long Legs

Gratis met de Indiestadpas 2018

Deze clubnacht is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Op donderdag 31 mei kun je in Paradiso Amsterdam genieten van Jonathan Toubin's New York Night Train / Soul Clap Dance Off met live Daddy Long Legs.

Soul Clap Dance Off

Op donderdag 31 mei kun je in Paradiso Amsterdam genieten van Jonathan Toubin's New York Night Train / Soul Clap Dance Off met live Daddy Long Legs.

Daddy Long Legs - Motorcycle Madness

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma