Programma
Johnny marr fb

Johnny Marr

Johnny Marr

zondag 20 mei 2018

zondag 20 mei 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Johnny Marr is vooral bekend als de gitarist en co-componist van de legendarische Engelse band The Smiths, maar is de laatste jaren ook succesvol als soloartiest. Op zondag 20 mei presenteert Marr zijn derde album 'Call the Comet' in de voor hem intieme setting van Paradiso Noord. Muzikaal gezien is de Engelsman altijd dicht bij zichzelf gebleven en produceert hij klassieke, met hoekige gitaar overladen indierock. Door de jaren heen heeft Johnny Marr ook deel uitgemaakt van onder andere The Pretenders, Modest Mouse en The Cribs. Als sessiemuzikant werkte hij samen met Talking Heads en Hans Zimmer.

Tickets via Ticketmaster Verified Fan
Fans kunnen voorafgaand aan de reguliere kaartverkoop gebruik maken van de Ticketmaster Verified Fan pre-sale, dat ervoor zorgt dat tickets als eerste in handen komen van echte fans. Registratie en meer informatie: JohnnyMarr.com.

(English)

Tickets via Ticketmaster Verified Fan
Fans can buy tickets before the regular pre-sale starts via the Ticketmaster Verified Fan pre-sale. This way tickets will become available for true fans only. Registration and more information: JohnnyMarr.com.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Johnny Marr
Op zondag 20 mei presenteert Johnny Marr zijn derde soloalbum 'Call the Comet' in Paradiso Noord. Haal hier je tickets.

Easy Money

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma