Programma
Photo credit Nathan Dunphy min

Joesef + Theo Bleak

Joesef + Theo Bleak

donderdag 13 april 2023

donderdag 13 april 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Schotse singer-songwriter Joesef staat bekend om zijn soulvolle en emotionele poptracks. Hierin belicht hij persoonlijke kwesties en durft hij zich kwetsbaar op te stellen. Met eerlijke en emotioneel beladen nummer als 'Comedown' en 'The Sun Is Up Forever' heeft hij in een relatief korte carrière tientallen miljoenen streams behaald.

Joesef komt slechts 3 jaar na het uitbrengen van zijn eerste single met een debuutalbum waar zijn snelgroeiende aanhang reikhalzend naar uitkijkt. Op 'Permanent Damage' vertelt de soul popster over het ontdekken van zijn eigen identiteit, het opgroeien als queer in Glasgow en de emoties en pijn die hij daarbij ervaren heeft. 

Support: Theo Bleak

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Joesef
  • Theo Bleak
Joesef - Comedown

Joesef

Comedown | A COLORS SHOW

Theo Bleak - Homer

Theo Bleak

Homer

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma