Programma
72dpi JOEP BEVING HENOSIS Cropped Media Use Only Rahi Rezvani 20193 1

Joep Beving

Joep Beving

dinsdag 7 december 2021

dinsdag 7 december 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is vanwege de huidige coronamaatregelen uitgesteld. We werken aan het vinden van een vervangende datum, maar deze is nog niet bekend. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie en worden ook per e-mail geïnformeerd zodra er een nieuwe datum bekend is. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

  • Programma met zitplaatsen
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Pianist Joep Beving maakt sinds 2015 grote indruk met zijn minimalistische en introspectieve composities, of naar eigen zeggen ‘’simpele muziek voor complexe emoties’’. Als producer was Beving al wat langer actief, maar zijn echte doorbraak kwam nadat hij zijn debuutalbum getiteld ‘Solipsism’ in eigen beheer opnam en uitbracht. Zijn muziek werd opgepikt door Deutsche Grammophon; dit zorgde ervoor dat Bevings tweede album ‘Prehension’ uitkwam op het toonaangevende platenlabel. Voor zijn meest recente album ‘Henosis’ verkende de componist nieuw terrein in samenwerking met Echo Collective, Cappella Amsterdam en Maarten Vos, waardoor zijn geluid werd verrijkt met orkestrale en elektronische elementen. Dit werk werd in november 2019 bekroond met een Edison.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Joep Beving
Hqdefault 210322 161752

Joep Beving

Solitude

Hqdefault 210322 161752 1

Joep Beving

Ab Ovo

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma