Programma
Janellemonae

Janelle Monáe

Janelle Monáe

Thursday 6 September 2018

Thursday 6 September 2018

In Paradiso

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er geldt een maximum van vier tickets per bestelling
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Al sinds het uitkomen van debuutalbum 'The ArchAndroid' in 2010 gaat het hard met de carrière van zangeres, producer en actrice Janelle Monáe. De Amerikaanse kon onder meer dankzij single ‘Tightrope’, die ze met Big Boi opnam, direct rekenen op een grote schare fans. Met een afwisselend geluid, waarin ze zich niet beperkt tot genres als r&b, soul, rock en funk, spreekt ze een breed publiek aan. Ook verschillende gastbijdrages, bijvoorbeeld aan fun.-hit ‘We Are Young’, dragen daar aan bij. Met 'The Electric Lady' (2013) vestigt Monáe zich definitief.

In april bracht Monáe ‘Dirty Computer’ uit, een album dat op ongekend veel lovende recensies kon rekenen. Voor de plaat werkte Monáe tot zijn overlijden samen met Prince. Vooral op het nummer ‘Make Me Feel’ drukte hij overduidelijk zijn stempel met zijn kenmerkende gitaarspel. Onder meer Pharrell Williams ('I Got The Juice') en Grimes (voor single 'Pynk' waarmee nu de hitlijsten bestormd worden) leenden hun talent voor bijdrages op 'Dirty Computer'. De singles die ze uitbrengt gaan telkens gepaard met prachtig geregisseerde video’s, waarin de zangeres ook haar acteertalent laat zien. 

Bekijk evenement op Facebook
Hqdefault 180601 174601

PYNK

Hqdefault 180601 174601 1

Make Me Feel

Hqdefault 180601 175040

I Like That

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma