Programma
DDB10 NW mb

IAMDDB + Mysie + DJ Black Print

IAMDDB + Mysie + DJ Black Print

dinsdag 8 oktober

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Dit is het uitgestelde concert van 12 februari 2024. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor dit concert. Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

IAMDDB is een multi-getalenteerde artiest uit Manchester met Angolese en Portugese roots. Ze staat bekend om haar veelzijdigheid als zangeres, songwriter, actrice, mode-icoon en genezeres. Ze weigert zich te beperken tot een specifiek medium. Geïnspireerd door Bob Marley draait haar boodschap om thema's als vrijheid, liefde, authenticiteit en empowerment, met een speciale focus op zwarte vrouwen.

IAMDDB is terug met een nieuw volume en haar fans kunnen hun hart ophalen. Natuurlijk, haar basis in urban jazz is nog steeds een pijler van haar geluid, maar Love is War: Vol. 6 is een tentoonstelling van vrije expressie, ongeremd en niet gebonden aan een vaste definitie van genre of identiteit.

Dit album heeft een rauw randje dat op elke plaat blijft hangen. Vol. 6 is een viering van een vrouw die het verlangen heeft om het grenzeloze spectrum van de menselijke ervaring te voelen. Een vrouw die een vitaliteit bezit die singulariteit en dualiteit ontkent. Het project omarmt alle belichamingen van vrouwelijkheid en zwartheid. Ter ere van dit project maakt ze een stop in Paradiso.

Support: BLACKPRINT + Mysie

Line-up

Club

  • IAMDDB
  • BLACKPRINT
  • Mysie
IAMDDB

IAMDDB

iBiZA

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma