Programma
HIATUS KAIYOTE web

Hiatus Kaiyote. Love Heart Cheat Code

Hiatus Kaiyote. Love Heart Cheat Code

woensdag 16 oktober

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 39,30

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Hiatus Kaiyote is een eigenzinnig future-soul viertal uit Australië. De band brak in 2012 door met debuutalbum 'Tawk Tomahawk'. De plaat werd geprezen door onder meer Prince, Questlove, Erykah Badu, Animal Collective en Dirty Projectors en werd genomineerd voor een Grammy. Een tweede nominatie volgde in 2015 met opvolger 'Choose Your Weapon'. Hun eclectische sound wordt gekenmerkt door een unieke mix van verschillende genres, waaronder soul, funk, jazz, en elektronische muziek, wat hen een wereldwijd publiek heeft opgeleverd. Dit jaar komt het album 'Love Heart Cheat Code' uit en op 16 oktober brengen ze deze ten gehore in Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Hiatus Kaiyote
Hiatus Kaiyote

Hiatus Kaiyote

Nakamarra

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten, jams en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Ga naar de website van Super-Sonic Jazz
SSJ logo zwart

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma