Programma
Henry Rollins Emptybanner

Henry Rollins

Henry Rollins

zaterdag 5 februari 2022

zaterdag 5 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het programma van Henry Rollins is afgelast vanwege de aanhoudende coronamaatregelen. Ticketkopers ontvingen op 5 januari 2022 een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo. 

  • Programma half zittend, half staand

Bij het beschrijven van Henry Rollins is de neiging om zoveel mogelijk labels in een enkele zin te persen. "Rollins is veel dingen", zegt The Washington Post, "biechtvader, provocateur, humorist soms zelfs motiverende spreker". Als Henry Rollins tot een enkel woord kon worden teruggebracht, zou dat woord ongetwijfeld 'workaholic' zijn. Als hij niet op reis is, houdt de artiest het liefst een meedogenloos schema vol met werk, met optredens als acteur, auteur, DJ, voice-over artiest en tv-presentator om maar een paar van de rollen te noemen die zijn agenda vol houden. Rollins heeft de wereld rondgereisd als een spoken word-artiest, als frontman van zowel Rollins Band als Black Flag en als een eenzame reiziger met onverzadigbare nieuwsgierigheid, waarbij hij de voorkeur geeft aan plaatsen zonder wegen in plaatsen zoals Nepal, Sri Lanka, Siberië, Noord-Korea, Zuid-Soedan en Iran. 

Henry Rollins ervaringen komen naar voren in zijn spoken word-shows die als intensief te bestempelen zijn. Tijdens deze Good To See You 2022-tour kijkt hij terug naar de gebeurtenissen na zijn vorige tour en de opkomst van corona. Het is voor Henry Rollins, net als voor vele anderen, een interessante tijd geweest, en daarover heeft de Amerikaan een aantal mooie verhalen te vertellen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Henry Rollins
Hqdefault 211004 142121

Henry Rollins

Live at Wacken Open Air 2013

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma