Programma
Heideroosjes

Heideroosjes + Call It Off + Call it Off

Heideroosjes + Call It Off + Call it Off

zaterdag 21 december 2019

zaterdag 21 december 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Maximaal 4 tickets per persoon

Sjonnie's en Anita's kunnen nog één keer genieten van de bekendste punkrockband van Nederland, Heideroosjes. Aan het begin van 2019 kwam de band uit Horst na zeven jaar afwezigheid terug op het podium om hun dertigjarig jubileum in stijl te vieren met twee uitverkochte clubshows, gevolgd door een klein aantal festivals. Als afsluiting van het feestjaar voegt Heideroosjes nog één Nederlandse clubshow toe, in Paradiso. De band was daar onder meer te zien in 1997 met het befaamde Rode-T-shirt-concert.

In de dertig jaar dat Heideroosjes internationale bekendheid vergaarde, bouwde het viertal een omvangrijk repertoire op in het Nederlands en Engels. Culthits als 'Klapvee!', 'Punica', 'Tering Tyfus Takketrut', 'Damclub Hooligan', 'Sjonnie & Anita' en vreemde eend in de bijt 'Ze Smelten De Paashaas' worden in de lage landen uit volle borst meegezongen, terwijl in het Engels stevige nummers als 'United Scum', 'Scapegoat Revolution', 'Break The Public Peace' en 'I'm Not Deaf, I'm Just Ignoring You!' voor schorre kelen zorgen. En dat laatste kan nu dus nog één keer in Paradiso, want na een heel jaar jubileren houdt de band het opnieuw voor gezien.

Voorprogramma: Call It Off

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Heideroosjes
  • Call It Off
Hqdefault 190201 151827

Heideroosjes

Iedereen is gek

Hqdefault 190201 151827 1

Heideroosjes

Damclub Hooligan

Hqdefault 190204 143724

Heideroosjes

United Scum (Live op Lowlands 2012)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma