Programma
GURRIERS PRESS SHOT 2024 credit Grayce Leonard

Gurriers

Wednesday 9 October

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Inclusief daglidmaatschap

Met slechts een paar uitgebrachte singles op zak is Gurriers al één van de grotere nieuwe beloftes uit de Ierse post-punkscene. De band werd opgericht in 2021 door vrienden en huisgenoten Dan Hoff, Ben O'Neill, Mark MacCormack, Pierce Callaghan en Charlie McCarthy. Met een geluid dat een intense combinatie van punk, noise en shoegaze vormt, maakt de band onstuimige nummers over onderwerpen als klimaatverandering, oorlog en identiteit. Zo zet zanger Dan Hoff in hun nieuwste nummer, genaamd 'Des Goblin', hedendaagse zelfobsessie in het licht van dreigende vernietiging als gevolg van deze onderwerpen. Met de bijbehorende videoclip, geregisseerd door één van de gitaristen van de band, schetst Gurriers een soort koortsdroom die het einde van de wereld voorspelt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Gurriers
Gurriers

Gurriers

Des Goblin

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Gurriers op Spotify

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. De Indiestadpas 2024 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma