Programma
Glp dsc 0541rt

Grant-Lee Phillips

Grant-Lee Phillips

vrijdag 9 november 2018

vrijdag 9 november 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Grant-Lee Phillips, ook bekend als de zanger van Grant Lee Buffalo, is terug met zijn inmiddels negende soloalbum. De singer-songwriter uit Californië staat bekend om zijn karakteristieke stem en Americana. Het vakmanschap van Phillips is onomstreden; al in de jaren ’90 werd hij bekend als de frontman van de ietwat mysterieuze band Grant Lee Buffalo, die mondiale faam verwierf met de single ‘Fuzzy’. Met zijn nieuwe album ‘Widdershins’ is Phillips weer terug en bewijst hij eens te meer dat hij tot de top van de Americana singer-songwriters behoort.

‘I’m drawing from the urgency of the moment,’ zegt Phillips over zijn negende studioalbum ‘Widdershins’. Geïnspireerd door de zaken die aan je vreten in de nachtelijke uren heeft Phillips de inzichten, nuances en gedachten die hieruit voortkomen omgezet in interessante analyses van het hedendaagse beladen sociale landschap.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Grant-Lee Phillips

Van het Sugar Mountain Blog:

Hqdefault 180423 160218

King Of Catastrophes

Hqdefault 180423 160220

Walk in Circles

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma