Programma
AWP 2013 Govt Mule 2

Gov't Mule

Gov't Mule

dinsdag 31 oktober 2017

dinsdag 31 oktober 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Mensen die bekend zijn met Gov’t Mule en haar shows weten dat Halloween een speciaal moment van het jaar is voor de band. Een groot gedeelte van de show wordt dan gewijd aan het coveren van nummers van andere artiesten die de band zelf zorgvuldig uitkiest, vaak met een thema en vergezeld van een kostuum. In dit geval een primeur ook voor de band omdat het de eerste keer is dat zij dit in Europa vieren.

Gov't Mule werd in 1994 opgericht door Warren Haynes en Allen Woody, ook bekend van The Allman Brothers. Afkomstig uit de zuidelijke staten van Amerika spelen de mannen onvervalste southern-rock, maar vergis je niet het oeuvre van Gov’t Mule kent vele stijlen, van rock, blues, soul, reggea, fusion en jazz.rothers. Verwacht lange solo’s, jamversies van covers en eigen materiaal. Vanavond natuurlijk met een speciaal thema, ‘The Revolution Is Free’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Gov't Mule
Govt Mule Youtube image 2

Dark Was The Night, Cold Was The Ground (Live in Studio)

Govt Mule Youtube

Just Got Paid

Govt Mule Youtube image 3

Sarah, Surrender (Lyric Video)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma