Programma
GINGE door Ashwin Somer web

Ginge

vrijdag 22 november

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Ticket € 14,50

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Singer-songwriter GINGE uit Leeuwarden, haalt haar inspiratie uit artiesten als Joy Crookes en Snoh Aalagra. In haar muziek zijn dan ook sporen terug te vinden van genres als r&b, jazz, neo-soul en pop. Haar debuut-EP 'Belly' was een zielvolle verkenning, een reis geleid door intuïtie en buikgevoelens. Toen kwam haar debuutalbum 'Bummer', een sonisch tegengif voor collectieve duisternis, een baken van optimisme dat luisteraars aanspoorde avontuur en hedonisme te omarmen. Begin 2024 sloeg ze de handen ineen met .multibeat en bracht ze hiermee onder andere de single ‘Cold Nights’ uit.

Na optredens op festivals zoals Into The Great Wide Open, ESNS en MS Dockville komt ze dit jaar met haar debuutalbum 'Playing Around'. Terwijl ze zich voorbereidt op haar volgende project en haar optreden in de Bovenzaal van Paradiso op 22 november, houdt GINGE ons in spanning en belooft ze een fusie van alles wat ze tot nu toe heeft laten zien - een heerlijke verrassing die staat te gebeuren.

Line-up

Bovenzaal

  • GINGE
GINGE

GINGE

Sololove

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma