Programma
George Fitzgerald 110521 6 A 2 A Gullick copy

George FitzGerald - ADE

George FitzGerald - ADE

Thursday 20 October 2022

Thursday 20 October 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Met één voet in de underground en één in de mainstream, staat producer, songwriter en muzikant George FitzGerald al meer dan tien jaar zijn mannetje in de elektronische muziekscene. Vanaf 2010 was hij een van de sleutelfiguren in de fluïde UK scene: zo haalde hij voor zijn clubproducties destijds inspiratie uit post-dubstep, funk, house en techno. 

Het afgelopen decennium maakte de producer uit Londen de overstap naar Berlijn en uitgesponnen albumproducties: zo verschenen van zijn hand studio-albums Fading Love (2015), All That Must Be (2018) en OTHERLiiNE (2020), een zijproject met Lil Silva. In september 2022 komt FitzGeralds langverwachte derde studio-album 'Stellar Drifting' uit. Op dit album combineert hij elektronische popmelodieën met clubritmes en een typische UK bass, en hoor je features van Panda Bear, London Grammar en SOAK.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • George FitzGerald
George FitzGerald Ultraviolet

George FitzGerald

Ultraviolet

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma