Programma
Ge reinders oetblaoze 800x400

Gé Reinders Oetblaoze met De Amsterdamse Tramharmonie

Gé Reinders Oetblaoze met De Amsterdamse Tramharmonie

zaterdag 4 juli 2020

zaterdag 4 juli 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

Het concert van Gé Reinders Oetblaoze met De Amsterdamse Tramharmonie op 4 juli 2020 is uitgesteld naar zondag 20 maart 2022 om 14.00 uur (zaal open: 13:00). Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

------------

De Limburgse Ambassadeur van de Blaosmuziek staat tijdens het slotconcert van zijn laatste tour in Paradiso samen met De Amsterdamse Tramharmonie gedirigeerd door Jacco Nefs. In deze bijzondere samenwerking brengen zij zowel Gé’s nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen, waaronder Blaosmuziek en d’n Haof, ten gehore. De arrangementen zijn geschreven door internationaal bekende blaasmuziek-grootheden als Hardy Mertens en Peter Kleine Schaars. In Gé’s liedjes zijn alle klankkleuren van het orkest te horen, van zachte harmonieën tot overweldigende tutti. 

In Amsterdam is blaasmuziek lang niet zo vanzelfsprekend als in veel andere delen van het land. Toch weet de Amsterdamse Tramharmonie deze muziek de juiste draai te geven, die zij nodig heeft om te overleven in de hectiek van onze hoofdstad. Ontstaan in 1906 als bedrijfsfanfare van de Gemeentetram Amsterdam is het orkest inmiddels uitgegroeid tot een eigentijdse muziekvereniging met ballen. Het orkest weet steeds weer te verrassen door bijzondere producties op de prachtigste podia. Programma’s die het orkest in eigen beheer produceert, van creatief idee tot de laatste puntjes op de i. Dankzij de Tramharmonie leeft de blaasmuziek meer dan ooit in Amsterdam én ver daarbuiten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Gé Reinders - Blaosmuziek

    Gé Reinders - Blaosmuziek

    Laot Ós Drinke - Gé Reinders

    Laot Ós Drinke - Gé Reinders

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma