Programma
FRIDAYY Approved Press Photo mb

Fridayy

Fridayy

Friday 26 January 2024

Friday 26 January 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Fridayy in Paradiso op vrijdag 26 januari is verplaatst naar Tolhuistuin. De tijden zijn ook aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Fridayy heeft zich weten te vestigen als producer door unieke vocale samples te creëren. Zijn talenten werden opgemerkt en de singer-songwriter en producer belandde als enige nieuwe stem op DJ Khaled's album ‘God Did’. Dit naast grote namen als Jay-Z, Lil Wayne, Rick Ross en John Legend. Vijf Grammy-nominaties later en nadat hij in de top 10 van Billboard's Hot 100 belandde met Lil Baby met het nummer ‘Forever’, is Fridayy een van de meest gewilde stemmen in hiphop. Dit jaar bracht hij zijn debuutalbum ‘Fridayy’ uit met het nummer ‘Don’t Give It Away’, met een bijdrage van Chris Brown, en zijn virale hitsingle ‘When It Comes To You’.

Support: Nana Fofie

Line-up

Club

  • Fridayy
  • Nana Fofie
Fridayy

Fridayy

When It Comes To You

Fridayy op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma