Programma
Flipper website

Flipper with David Yow & Mike Watt + We Are The Asteroid

Flipper with David Yow & Mike Watt + We Are The Asteroid

dinsdag 6 augustus 2019

dinsdag 6 augustus 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:45

Belangrijk: dit concert is verplaatst van Paradiso Noord naar de kleine zaal van Paradiso. De aanvang van het hoofdprogramma is gewijzigd naar 20:45. De datum en de openingstijden blijven ongewijzigd. 

In 2019 bestaat Flipper veertig jaar en dat is voor de sludge-punkers een uitstekende reden om nadrukkelijk van zich te laten horen. Ter ere van het jubileum gaan de originele leden Ted Falconi en Steve DePace op uitgebreide tour met David Yow (Jesus Lizard en Scratch Acid) en Mike Watt (Minutemen, The Stooges). Ook staan er nieuwe opnamesessies met bevriende bands op de planning en komen speciale gasten af en aan om hun bijdrage te leveren, zowel live als in de studio. 

Vanaf het ontstaan in 1979 gooit Flipper de beuk erin, en hárd ook. De langzame, sludgy stijl van de band werd begin jaren tachtig, toen hardcore als muziekgenre nog volop in ontwikkeling was, vastgelegd op het debuutalbum 'Generic'. Deze ongehoord smerige en indrukwekkende sound diende als belangrijke inspiratiebron voor bands als Nirvana en The Melvins.

Support: We Are the Asteroid

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Flipper
  • We Are the Asteroid
Op dinsdag 6 augustus geeft sludge-punkband Flipper een optreden in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Flipper

Someday

Hqdefault 190729 153950

We Are the Asteroid

Rats

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma