Programma
Ccd9e554 5783 4407 a17e ff9d7806b57a

Ezra Collective

woensdag 23 oktober

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 26,20

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Ezra Collective begon als een groep tieners die samenspeelden bij Tomorrow's Warriors, een jeugdbandinitiatief in het South Bank Centre in Londen. Met Femi als bandleider en drummer, Joe Armon-Jones op toetsen, James Mollison op saxofoon, Ife Ogunjobi op trompet en Femi's jongere broer TJ op basgitaar, vormden ze een veelbelovend ensemble dat de grenzen tussen jazz, grime, afrobeat en meer verkende.

Hun debuut-EP 'Chapter 7' kwam uit in 2016, gevolgd door 'Juan Pablo: The Philosopher' in 2017. Het langverwachte debuutalbum 'You Can't Steal My Joy' uit 2019 oogstte veel lof en kreeg een Mercury Prize-nominatie. In 2023 won hun tweede album 'Where I'm Meant To Be' deze prestigieuze prijs, waarmee ze geschiedenis schreven als de eerste jazzband ooit die deze eer ontving.

Line-up

Grote Zaal

  • Ezra Collective
Ezra Collective

Ezra Collective

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma