Programma
Eva van Manen website

Eva van Manen

Eva van Manen

donderdag 11 november 2021

donderdag 11 november 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

Eva van Manen is een artiest en producer die zich binnen het spanningsveld tussen verschillende disciplines beweegt. De Amsterdamse haalt invloeden uit hiphop, soul, indie, en jazz, wat resulteert in een diepgaande dialoog die wordt uitgedragen in tekst en productie. Niet verassend dat haar nieuwste album, uitgekomen in september 2021, 'De Diepte In' heet. Het album nodigt de luisteraar uit om, naar eigen zeggen, "vrij te zwemmen" in Eva’s nummers. “Muziek is ook een ruimte waarin je een bepaald soort vrijheid kunt vinden,” vertelt ze. “Het is een taal, maar nooit een taal waarvan mensen kunnen zeggen ‘Nou, nou, vind je dat nou echt?’”

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Eva van Manen
Op donderdag 11 november geeft Eva van Manen een concert in de Kleine Zaal van Paradiso, koop hier je officiële tickets.

Eva van Manen

Eva van Manen - Niet Voor Mij

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma