Programma
EUT web

EUT

EUT

vrijdag 19 november 2021

vrijdag 19 november 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van EUT is verplaatst naar woensdag 29 december 2021. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

EUT maakt jaren '90 geïnspireerde liedjes met een energieke en gedurfde houding, onder leiding van de charismatische frontvrouw Megan de Klerk. De band uit Amsterdam werd in 2016 opgericht na een ontmoeting op de plaatselijke kunstacademie en al snel volgden er vele optredens en debuutalbum 'Fool For The Vibes'. Onlangs verscheen 'Party Time', waarop thema's als lust, seks, eenzaamheid en dansen op een lege dansvloer voorbij komen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • EUT
Hqdefault 210401 102710

EUT

Had Too Much

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma